Om DN Tømrer

Damgaard Nielsen historie

Tømrervirksomheden Damgaard Nielsen blev grundlagt i 1965 af tømrermester Gudmund Damgaard Nielsen og tømrermester H.P. Hansen. Virksomhedens første adresse var Seestvej 28 i Kolding.

Gudmund Damgaard Nielsen og H.P. Hansen kendte hinanden som arbejdskollegaer, og sammen byggede de deres egne privatboliger på Solkrogen 6 og 8 i Kolding. Samarbejdet var så godt, at det resulterede i grundlæggelsen af tømrervirksomheden ”H.P. Hansen & G. Damgaard Nielsen”.

Virksomheden voksede og måtte flytte til ”Borksminde” i Bramdrupdam, Kolding.

I starten af 1970’erne blev partnerne enige om at gå hver til sit, og Gudmund Damgaard Nielsen drev virksomheden videre og opkøbte vinduesfabrikken Hilko Vinduer. I slutningen af 1980’erne kom sønnen Erik Damgaard Nielsen med i virksomheden.

Virksomheden fortsatte med at ekspandere, og med nu 25 medarbejdere flyttede den til større lokaler på Albuen 46 i Kolding. I 1996 fejrede Gudmund sin 60-års fødselsdag og overlod styringen til Erik Damgaard Nielsen.

I slutningen af 1990’erne blev en af medarbejderne, Hans-Henrik Lorentzen, medejer af virksomheden og drev den videre sammen med Erik Damgaard Nielsen. I midten af 00’erne blev Jan Daugård Peters ansat, og han blev efterfølgende medejer. I 2017 blev Mads Nielsen medejer efter 10 års ansættelse som projektleder. Erik Damgaard Nielsen solgte sine aktier i 2017 og er udtrådt af virksomheden efter 35 år som tømrermester.
I 2021 kom Niklas Jeppesen og Thomas Lauridsen med i ejerkredsen efter en del år som byggeledere i virksomheden.

I dag drives virksomheden af Hans-Henrik Lorentzen, Mads Nielsen, Niklas Jeppesen, Thomas Lauridsen og Jan Daugård Peters. Sidstnævnte er direktør for virksomheden, som efterhånden beskæftiger ca. 80 mand samt en del faste underentreprenører, så vi er nok i det daglige i omegnen af 100 personer der arbejde efter DN’s hovedregler. Vi sætter en ære i at overholde tidsplaner og aftaler. DN Tømrer har aldrig afleveret et projekt for sent – vi sætter de ressourcer ind, som er nødvendige for overholdelse af aftalerne. DN Tømrer arbejder efter 2 hovedregler: Ordentlighed og Ærlighed. Vi er af den overbevisning at det kommer man længst med på den lange bane.

I de seneste år har tømrerfirmaet udviklet et nyt koncept, DN Aptering som har fokus på aptering af betonbygninger. Vi har stor erfaring i alu facader- og vindues lukninger, gipsvægge, systemlofter, system- og brandglasvægge, indv. døre og special inventar. DN Aptering har allerede udført mange opgaver rundt om i landet de sidste 10 år bl.a. kan nævnes Lyskær kontorhus i Herlev 35.000 M2, Office Park Viborg 27.000 M2, Kontorhus i Søborg 14.000 M2 samt vores seneste projekt OPP Kalvebod Brygge i tæt samarbejde med A. Enggaard på 40.000 M2.

DN koncernen drives med et fælles mål om at sætte troværdighed og ordentlighed over alt andet. Det gælder både i forholdet til kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere. En aftale er en aftale, og kunderne skal altid opleve, at de får mere end det, de forventer. Og det vel at mærke altid til den aftalte pris og til den aftalte leveringstid.

Kvaliteten er i højsædet. Målet er at sikre, at kunderne vender tilbage, når den næste opgave melder sig.